Waar ben je naar op zoek?

Art community in Leende in Strijpertunnel

Deel dit artikel:

De Strijpertunnel in Leende is nu nog een donkere doorgang met graffiti en (gedateerde) evenementen. Bewoners uit de twee verschillende kernen gaan samen (jong en oud) aan de slag om een toonbaar en gaaf Strijpertunneltje te maken.

Dit doen we door het aanspreken van de creatieve vermogens die mensen hebben. Het tunneltje moet weer een visitekaartje worden die de twee kernen verbindt, en waar je met veel plezier doorheen gaat.
Samenwerken verbroedert!

De komende periode wordt gebruikt om alle wensen en ideeën voor de tunnel te inventariseren en uit te werken in een ontwerp. Hierin ook o.a. de wensen van leeringen van basisschool Sint Jan Baptista in Leenderstrijp.

De resultaten worden meegenomen naar een creatieve middag met deelnemers van Social Creative Cloud (SCC). Nadat zij er mee gewerkt hebben, gaan we naar het huiskamer project in Leende om in gesprek te gaan met de ouderen uit Leende.  Dit alles onder leiding van de projectleiding en artistieke director.
Daaruit zal een concept komen dat geschilderd gaat worden met zoveel mogelijk (creatieve) inwoners uit Leende. Van, voor en door Leende.

Zoekvraag:
Mensen die mee willen bouwen aan deze art community liefst in en om Leende.

WIL JE OOK BIJDRAGEN AAN DIT PROJECT?

Laat hier je reactie achter.

Reader Interactions

Geef een reactie