Waar ben je naar op zoek?

Eco-Units fietsenstallingen leveren een toegevoegde waarde aan de behoefte naar duurzamere (fiets)mobiliteit in Brabant

Deel dit artikel:

Eco-Units is een sociale onderneming die van gerecyclede zeecontainers onder andere fietsenstallingen maakt. Deze fietsenstallingen zijn desgewenst voorzien van zonnepanelen, oplaadpunten, bijenhotels en een sedum dak. Daarnaast worden de Eco-Units voor een deel geproduceerd in sociale werkplaatsen. Eco-Units bieden een betere, socialere leefomgeving voor mens en natuur!

De Eco-Units fietsenstalling zorgt op een duurzame, verantwoorde manier voor meer ruimte voor fietsen en scooters. Ook creëert dit stadsnatuur op een bedrijventerrein of in de wijk. Voor bedrijven is dit een kans maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

ZOEKVRAAG

Wij zijn op zoek naar manieren om onze duurzame en milieuvriendelijke fietsenstallingen bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Wij zoeken specifiek naar gemeenten en bedrijven die bezig zijn met fietsmobiliteit en die het fietsparkeren willen vergroenen.

Kun jij ons daar bij helpen? Schroom niet en neem contact met ons op. Mocht je nog meer informatie willen over wie we zijn en wat we precies doen? Kijk dan op onze website www.eco-units.nl.

De afmetingen van een standaard Eco-Unit fietsenstalling zijn 6 meter lang, 2,44 meter breed en 2,59 meter hoog. Hier passen twaalf fietsen en twee scooters of een motor in. Natuurlijk kun je diverse Eco-Units aan elkaar koppelen om meer ruimte te creëren. De staalplaat van de zeecontainer biedt alle nodige stevigheid en bescherming voor de fietsen. De fietsenstalling kan volledig worden afgesloten en is hiermee volledig vandalisme bestendig.

De Eco-Unit fietsenstalling kan ook gecombineerd worden met zonnepanelen en oplaadpunten.  De zonnepanelen genereren stroom, die in de Eco-Unit wordt opgeslagen. Het oplaadpunt is helemaal selfsupporting en is bovendien vandalismebestendig. Zo kunnen elektrische fietsen, scooters, scootmobiels, laptops of telefoons duurzaam worden opladen. Gebruik maken van duurzame energie in de buitenruimte is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Of je nu je telefoon of fiets wilt opladen, wilt gamen of emails checken. De Eco-Units fietsenstalling met zonnepanelen en oplaadpunten maakt het mogelijk!

Kun jij ons helpen? Schroom niet en neem contact met ons op. Mocht je nog meer informatie willen over wie we zijn en wat we precies doen:

eco-units.nl FacebookInstagramLinkedInTwitter

 

Eco-Units draagt bij aan onderstaande SDG’s. Meer weten over de SDG’s? Klik dan hier.

Zelf je challenge plaatsen op deze site? Omdat je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kritisch klankbord, naar mensen die willen meedenken over jouw plannen, onderneming of project of om in contact te komen met mensen die je verder kunnen helpen? Sluit je dan aan bij de BrabantDC community!

WIL JE OOK BIJDRAGEN AAN DIT PROJECT?

Laat hier je reactie achter.

Reader Interactions

Geef een reactie