Verbindende Kunst

Deel dit artikel:

Ik maak kunst en meubels van hout en wil deze verkopen en een groot deel van de winst aan een goed doel schenken. Die gift wil ik samen met de koper bezorgen bij degene die het nodig heeft. Zo komt rijk met arm in verbinding. Mijn kunst en meubels zijn enkel het verbindende smeermiddel.

Concreet zijn dit mijn plannen: ik wil hele aparte tafels en kasten maken, maar dan ook echt héél apart. Die wil ik verkopen via een netwerk van mensen waarbij het grootste deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Daarbij wil ik dan zelf graag dat de koper niet heel anoniem dit geld in een envelop aan mij geeft maar samen met mij er voor gaat zorgen dat er ergens een probleem wordt opgelost. Zo komt de koper in contact met de armoe/het probleem. Het is niet meer anoniem.

Mijn tafel of kast is alleen het smeermiddel om ervoor te zorgen dat het geld van rijk naar arm gaat en dat die twee met elkaar in contact komen. Voor de koper aantrekkelijk want die kan het van de belasting aftrekken als gift, voor de ontvanger van de gift aantrekkelijk want die krijgt een groot bedrag ineens en voor mij aantrekkelijk want ik verkoop mijn kast.

 

ZOEKVRAAG

Wat ik zoek is een coach/brainstormer/iemand die de grote-mensen-taal spreekt.

Geld heb ik niet nodig, ik gebruik mijn eigen geld.

Weten jullie waar ik terecht kan om al mijn plannen en ideeën verder uit te werken?

 

Jan van Berkel – WoodenArt.nl

Stuur mij een email.

WIL JE OOK BIJDRAGEN AAN DIT PROJECT?

Laat hier je reactie achter.

Reader Interactions

Geef een reactie