Creativity World Forum 2019 – Brabant

Creativity World Forum 2019
21 – 23 oktober 2019
Brabant

Onder auspiciën van het internationale DC Network vindt het jaarlijkse Creativity World Forum (CWF) in 2019 in Brabant plaats. Dit meerdaagse internationale evenement over creativiteit en innovatie brengt naar verwachting 2.000 professionals uit verschillende disciplines van over de hele wereld samen.

Kom je ook?
Tijdens het CWF2019 willen we samen met jou en andere creatieve denkers en doeners uit Brabant en de wereld – voor heel even – van Brabant de ‘mooiste’ plek op aarde maken. Je ontmoet er Changewanters en Changemakers uit de hele wereld én uit Brabant. We bieden je nieuwe inzichten en perspectieven voor de uitdagingen van nu en de toekomst, gebracht door bijzondere – bekende én onbekende – (inter)nationale changemakers.

Het programma kent grote sprekers, verassende ontmoetingen én werksessies op diverse plekken in het Brabantse land. Er wordt gepraat, geluisterd en bevraagd. We laten Brabant zien zoals het is: een veld aan mogelijkheden met een toplaag aan innovatie, kennis en creativiteit. En een plek van uitdagingen, kansen en tegenstellingen waar nieuwe verbindingen en perspectieven moeten worden gevonden: Living in Paradox.

Profiteer nu van € 50 korting bij voorregistratie!

Doe je mee?
In aanloop naar het CWF 2019 zijn we op zoek naar een inspirerende cases of interessante uitdagingen in Brabant. Wij noemen het ‘Inspirations‘ en ‘Challenges‘. Cases waarin de slimheid van Brabant weerklinkt en waarin tegelijkertijd een uitdaging ligt. Van kleine projecten tot mondiale successen. Van technologie en automotive tot agrifood en social innovation, van natuur tot cultuur, van erfgoed van lang geleden tot ontdekkingen van morgen en alle crossovers daartussen.
Onze website vormt het platform waarop al deze cases samen komen. Deel je inspiratie en je uitdaging. Doe mee, denk mee, praat mee en maak samen het verschil!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het programma van het CWF2019, meld je dan nu aan voor onze CWF2019 nieuwsbrief.

    Ik ga akkoord met het privacy statement en met de gebruikersvoorwaarden van BrabantDC