Waar ben je naar op zoek?

Fijne feestdagen en op naar een inspirerend 2019!

Deel dit artikel:

We kijken terug op een mooi jaar! Een jaar waarin het BrabantDC netwerk groeide en we changemakers en changewanters zowel online als offline met elkaar in contact hebben gebracht. We organiseerden creatieve werksessies, een prachtig programma tijdens het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland en tijdens BredaPhoto, de Social Impact Day, lieten je kennismaken met geluksambassadeur Leo Bormans tijdens de Dutch Happiness Week en sloten af met het Create & Network Event tijdens de Dutch Design Week, waar gedeputeerde Henri Swinkels het Creativity World Forum 2019 (CWF2019) lanceerde dat wij in oktober in Brabant mogen gaan organiseren.

Bekijk hier nog eens de prachtige film waarmee wij CWF2019 promoten:

CREATIVE COALITION IN BEELD
De Luchtfietser was natuurlijk aanwezig bij al deze events en maakte bovendien portretten van diverse changemakers. Zoals van enkele leden van onze Creative Coalition: een groep Brabantse creatieve denkers en doeners die zich inzetten voor de programmering voor het hoogtepunt van 2019: CWF2019 in Brabant!

EARLY BIRD TARIEF CWF2019
Heb jij al aangegeven in aanmerking te willen komen voor het super-early-bird tarief? Meld je hier aan en ontvang maarliefst € 50,- korting op je entreeticket voor het Creativity World Forum 2019 op 21, 22 en 23 oktober in Brabant.

Wij kijken uit naar 2019 en wensen je fijne feestdagen!

MEEST GEDEELDE SOCIAL MEDIA ITEMS 2018
In 2018 werd de video die De Luchtfietser maakte van eating designer Marije Vogelzang na haar presentatie op het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland massaal gedeeld op social media. Ook de video met daarin changemaker Nick van Breda werd massaal gedeeld: deze oud-gameverslaafde ontwikkelt nu zelf games om daarmee anderen verder te helpen.

BEST BEZOCHTE EVENT 2018
Het Create & Network event ‘Living in Paradox’ dat plaatsvond tijdens de Dutch Design week gaat ‘de boeken in’ als ons best bezochte event van 2018. Tijdens dit event verzorgden enkele changemakers creatieve denk- en werksessies. Zoals Mariska Pinxt van Kids+ Woensel West en Michael Bol en Ivo van den Thillart van Buro Kade die de deelnemers inspireerden om mee te denken over nieuwe perspectieven voor een betekenisvolle Brabantse samenleving. De plenaire terugkoppeling van de sessies was deze keer geheel anders dan anders: Brabantse cultuurtalenten en performers gaven aan het slot van de dag op eigen wijze hun interpretatie van de werksessies. Bekijk hier de aftermovie.

BRABANTDC VERBINDT
Ben jij nog geen lid van de BrabantDC community? Meld je hier aan! Vergroot je netwerk, deel je ervaringen, challenge of inspiration en ontvang korting op diverse evenementen en voorstellingen. Wij wensen je fijne feestdagen en zien je in 2019 graag bij een van onze events in Brabant.
Tot in het nieuwe jaar!

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.