Brabantdag ‘Grenzeloos Verbinden en Ondernemen’

Deel dit artikel:

De provincie Noord-Brabant organiseert op 13 juni de Brabantdag ‘Grenzeloos Verbinden en Ondernemen’ in Breda. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen krijgen de ruimte elkaar te leren kennen en zaken te doen met elkaar. U kunt dan ook bedrijven bezoeken. De Brabantdag vindt plaats op 13 juni in het Chassé Theater in Breda.

‘Grenzeloos verbinden en ondernemen’ verwijst naar de relatie tussen Noord-Brabant en onze zuiderburen. Tijdens het relatie-evenement staat ondernemerschap centraal. Zo organiseert VNO-NCW Brabant Zeeland een matchmaking voor ondernemers. U kunt zich ook laten inspireren bij een van de bedrijfsbezoeken gedurende de dag. De sectoren die aan bod komen zijn smart-/e-mobility, energy, serious gaming, agriculture, food, medtech, ICT, hightech en living labs. En hebt u een praktische vraag over samenwerking over de landsgrenzen? U kunt deze stellen aan de experts op de informatiemarkt.

Brabantdag 2018 - Agenda BrabantDC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brabantdag
Dit Brabantse relatie-evenement begon in 2001 als een kleinschalig initiatief en groeide uit tot een belangrijk netwerkevent met deelnemers uit Noord-Brabant, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. De laatste editie werd in 2016 in Leuven gehouden waar de samenwerking tussen beide kennisregio’s nieuw leven werd ingeblazen.
Het evenement van dit jaar wordt gezamenlijk georganiseerd door de provincies Noord-Brabant en Vlaams-Brabant, gemeente Breda en VNO-NCW BrabantZeeland en Interreg Vlaanderen-Nederland. Door haar centrale ligging heeft Breda van oudsher nauwe banden met haar Belgisch buren. De internationale treinverbinding die Breda vanaf april 2018 verbindt met Antwerpen en Brussel kan ook een belangrijke economische impuls betekenen voor de regio’s.

Meer informatie over het programma tref je hier.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.