Bussafari Brabantse Betekeniseconomie met de Vlaamse buren

Deel dit artikel:

 

Ben jij die betekenisvolle ondernemer, sociale vernieuwer, creatieve denker die zowel waarde toekent aan maatschappelijk rendement als aan financiële resultaten? Die graag kennis wil maken met gelijkgestemde collega’s uit Vlaanderen? Om kennis en ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren? Ga dan mee op deze bussafari!

Wanneer: 20 april 2018
Tijdstip: 09.00 – 17.00 uur
Vertrek-/eindpunt: Huize Bergen, Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught

Brabantse Betekeniseconomie
Er is geen provincie in Nederland die zo serieus met betekeniseconomie bezig is als Brabant. We zijn trots op Brabant en de levendige beweging van ondernemers en organisaties die primair kiezen voor het creëren van maatschappelijk waarde en zo bijdragen aan creatieve en duurzame oplossingen voor een betekenisvol Brabant.

In Vlaanderen staat sociaal ondernemerschap hoog op de maatschappelijke agenda. Het netwerk Samen Sociaal Tewerkstellen (SST), de netwerkfederatie van sociale werkplaatsen in Vlaanderen, organiseert daarom voor haar leden een meerdaagse bussafari door Nederland. Op 20 april doen zij Brabant aan. Een uitgelezen kans om daadwerkelijke verbindingen te leggen tussen Brabantse en Vlaamse partijen die actief zijn op het gebied van de betekeniseconomie!

Programma
Tijdens de safari worden drie bijzondere initiatieven bezocht: De Caffeine Dealers, The Colour Kitchen en De Verspillingsfabriek. Bij elke onderneming krijgen we een kijkje achter de schermen of in de keuken. We komen te weten hoe zij tot deze succesformule gekomen zijn, wat hun visie is op betekenisvol ondernemerschap en waar hun kansen en uitdagingen liggen.

Bovendien is er volop gelegenheid om kennis te maken met de Vlaamse deelnemers en ervaringen uit te wisselen. Onze Live LinkedIn connectoren zullen bovendien daadwerkelijke matches tussen personen proberen te maken.

Een goede buur …
Wellicht heb je vragen, of hulp nodig bij concrete vraagstukken die het betekenisvol ondernemerschap met zich mee brengen. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar deze Brabantse ondernemingen én de verhalen van onze Vlaamse buren.

Meld je dan nu aan en klik hier!

Deelname is gratis. Na aanmelding rekenen we ecnter wel op je komst.

LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de bussafari, wij behandelen de inschrijvingen op basis van binnenkomst.

Voor vragen of meer informatie kun je een e-mail sturen aan BrabantDC, via info@brabantDC.nl.

We zien je graag op 20 april!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.