Crafted: festival for creative crafts

Deel dit artikel:

Wij, de creatieve studenten van het Summa College gaan van ons afstuderen jouw feestje maken. Na jaren bikkelen en doorbijten laten we tijdens het eerste Festival for Creative Crafts zien wat we in huis hebben. Trots en vastberaden om een onuitwisbare indruk te maken. Kom ook en geniet van smart fashion shows, live bands, home design én product expo’s, de Parade de Patisserie en meer. Geen avond om te bankhangen dus! Hier wil je bij zijn (en wij vinden het leuk als je komt).

 

Het programma op 21 juni:
16.00 uur: Start workshops
18.00 uur: Opening festival (meer informatie hierover volgt nog)
18.15 uur: Opening Home Design Expo’s
19.30 uur: Fashion Show 1 (met creaties gemaakt onder begeleiding van Bas Kosters)
20.45 uur: Fashion Show 2 (met creaties gemaakt onder begeleiding van Bas Kosters)
23.30 uur: Afsluiting
Tussendoor zorgen het Rock City Institute en de Metal Factory voor live optredens en laten de afstudeerders van Summa Horeca & Bakkerij je smaakpapillen dansen.

Prepare for fashion, dope design, rock music & fine food!

Summa College Crafted - BrabantDC eventkalender

Visitekaartje voor de toekomst
Crafted organiseren we samen, als studenten van Summa Fashion, Summa Wonen & Design, het Rock City Institute, de Metal Factory en Summa Horeca & Bakkerij. Hierbij werden we geholpen door onze docenten, bedrijven uit de regio en studiegenoten van andere richtingen. De knappe koppen van Summa Industrieel Productontwerp bijvoorbeeld. Crafted is ons visitekaartje voor de toekomst. Onze manier om te laten zien wat het Summa College met je doet, om te bewijzen hoe waardevol creatieve vakmensen zijn. Voor de stad Eindhoven en ver daarbuiten.

Kom ook!
Ben je een middelbare scholier en benieuwd wat het Summa College je kan brengen? Een werkgever op zoek naar creatieve nieuwe krachten? Of een studiegenoot, docent, vriend of familielid die ons wil zien finishen? Het maakt ons niet uit wie je bent en waarom je komt. Als je er maar bent! Die bank thuis wacht wel. Meer informatie tref je hier.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.