Cultuurnacht Breda

Deel dit artikel:

De Cultuurnacht is het leukste culturele evenement van Breda. Koop één passe partout en krijg toegang tot meer dan 50 deelnemende locaties! Het avontuur lonkt op zaterdag 26 januari van 19.00uur tot middernacht.

Het programma in Stedelijk Museum Breda
Laat je meevoeren door cabaretier (en rasechte Brabantse) Karin Bruers – die voor deze gelegenheid de rol van museumgids op zich neemt. Haar toer door de nieuwe tentoonstelling De Collectie zal je niet snel vergeten!

Daarnaast volop muziek in museumcafé Lanzas. Na het afsluiten van het succesvolle festival Indische Winter en de tentoonstelling ‘Indische Iconen in de Nederlandse popmuziek’, toch nog een uitsmijter: een akoestische tribute aan de Tielman Brothers door ‘The next generation Tielman Brothers’.

Rondleidingen zijn er doorlopend door de tentoonstellingen Artificial Impressions (i.s.m. BredaPhoto) en Quarantaine in de benedenzalen. In projectruimte NEXT verzorgen leerlingen van het Breda College en Het Brederocollege rondleidingen door Ik &, de groepsexpositie die zij samen bedachten en samenstelden. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er tot 21.00 uur verrassende (knutsel)activiteiten. Zij gaan aan de slag met het thema ‘oneindigheid’ en maken en experimenteren met caleidoscopen.

Voor programmaonderdelen op de andere locaties kijk je op: www.cultuurnachtbreda.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.