Waar ben je naar op zoek?

CWF2019

Deel dit artikel:

Op 21, 22 en 23 oktober 2019 organiseert BrabantDC met partners uit Brabant en daarbuiten het Creativity World Forum. En daar zijn we onwijs trots op! Dit internationale evenement over creativiteit en innovatie brengt heel veel professionals uit verschillende disciplines van over de hele wereld én vanuit Brabant samen. We bieden bezoekers nieuwe inzichten en perspectieven voor de uitdagingen van nu en de toekomst. En dat alles onder het thema ‘Change the Inevitable’.

Noteer 21, 22 en 23 oktober alvast in je agenda en bekijk het programma via www.CWF2019.com!

Ontmoetingen centraal
Samen met de Creative Coallition van Brabantse changemakers werken we de komende maanden verder aan het programma. We brengen inspirerende sprekers naar Brabant, organiseren verrassende ontmoetingen én werksessies in heel Brabant. Met het CWF2019 willen we een flinke versnelling geven aan onze ambitie om creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld te verbinden. Om te laten zien hoe we met creativiteit als motor voor vernieuwing kunnen werken aan een betekenisvolle samenleving. We willen bezoekers nieuwe inzichten en perspectieven bieden voor de uitdagingen van nu en de toekomst, gebracht door bijzondere – bekende én onbekende – (inter)nationale changemakers.

Change the Inevitable
Brabant groeit uit tot een wereldwijde topregio. Met innovatie, kennis en creativiteit als belangrijkste producten. En een regio waar de paradoxen tussen stad en land, legale en illegale economieën, rijkdom en armoede, theorie en praktijk, hightech en high touch centraal staan. BrabantDC beschouwt deze paradoxen als een uitdaging: we zien vooral kansen en uitdagingen binnen deze verschillen. Samen kunnen we deze uitdagingen aan. Together we cán Change the Inevitable.

Trots
Bij de lancering van het CWF2019 tijdens ons Create & Network Event afgelopen oktober in Eindhoven gaf Henri Swinkels (destijds gedeputeerde leefbaarheid en cultuur provincie Noord-Brabant) het al aan: “In Brabant zijn we er van overtuigd dat de wereld creativiteit nodig heeft. Het klimaat, onze voedselproductie, hergebruik van materialen, nieuwe energie, waterbeheer, natuurontwikkeling en het inclusief maken van onze samenleving. Ze vragen allemaal om nieuwe creatieve oplossingen waarin naast technische- ook sociale innovaties een rol spelen. Volgend jaar ontvangen we de hele wereld in Brabant tijdens het CWF2019 en daar ben ik ontzettend trots op. Daar bundelen we de krachten, de kennis en vooral onze creativiteit.”

Noteer 21, 22 en 23 oktober alvast in je agenda en blijft op de hoogte door je in te schrijven voor de CWF nieuwsbrief!

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.