Eindhoven Maker Faire is op zoek naar Makers!

Deel dit artikel:

Het grootste maakfestival van Nederland komt naar je toe! Robots bouwen, tekenen met drawbots, urban mining, creatieve voertuigen, spraakmakende elektronica, kinetische kunst, virtual reality; je maakt het mee tijdens de Eindhoven Maker Faire in het Klokgebouw in Eindhoven op 28 en 29 september!

DOE MEE ALS MAKER!
De Eindhoven Maker Faire roept iedereen op die creatief is met maken, technologisch vooruit durft te kijken en graag op interactieve wijze kennis deelt met anderen, om zich aan te melden. Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers. Deze oproep is voor alle makers die zich bezighouden met creatieve of technologische innovatie, van beginners tot professionals, van jong tot oud, uit Nederland maar zeker ook ver daarbuiten. Doe je mee?

Niet meedoen als maker maar de ruim 250 creatieve projecten bekijken? De Eindhoven Maker Faire presenteert op 28 en 29 september meer dan 250 creatieve Makers! Van doe-het-zelf uitvindingen tot nieuwe technieken en van beginnend maker tot professional. Ontdek, doe mee en maak samen met andere de allerleukste projecten! Lees meer en meld je aan via deze website.

Doe alvast inspiratie op en bekijk de aftermovie van 2018:

Meer informatie over de Maker Faire vind je op de website.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.