Inspiratiebijeenkomst ‘The Future is Creative’

Deel dit artikel:

The future is creative! Als ondernemer onderken je natuurlijk het belang van nieuwe kennis en innovaties die je ondernemerssucces vergroten. Creativiteit in je onderneming en in jouw ondernemerschap is daarbij onontbeerlijk. Op 11 oktober prikkelen we je verbeeldingskracht, stimuleren we je ondernemerschap en laten we je zien hoe de Sustainable Development Goals (SDGs) jouw ondernemerschap kunnen vernieuwen.

Tijdens het Internationale Photofestival ‘BredaPhoto’ organiseert BrabantDC samen met de City of Imagineers en BredaPhoto een bijzondere inspiratiesessie voor ondernemers. The Future is Creative! Een inspiratiebijeenkomst waarin we jou als ondernemer stimuleren de kracht van creativiteit en kunst te gebruiken om je onderneming innovatiever, socialer en duurzamer te maken.

Ondernemen in het tijdperk van voortrazende wetenschap
De wereld van techniek, automatisering en kunstmatige intelligentie beïnvloedt jouw ondernemerschap en onze samenleving steeds meer. Hoe groot is die impact? En brengt deze voortrazende wetenschap alleen maar vooruitgang? Hoe gaan we hier mee om? Creativiteit en verbeeldingskracht maken het verschil voor jouw ondernemerssucces. Wat is jouw ‘Infinity & Beyond’?

Op 11 oktober prikkelen we je verbeeldingskracht tijdens de inspiratiebijeenkomst ‘The Future is Creative’.

Datum en locatie
Datum: 11 oktober 2018
Tijd: 14.00-18.00 uur
Locatie: BredaPhoto, De Koepel, Nassausingel 26, Breda

Eén van de doelen is om samen te innoveren en van elkaar te leren. Dit doen we door je in contact te brengen met andere ondernemers. Door onderwerpen aan te snijden die ons allen raken. Creativiteit en verbeeldingskracht inzetten om je ambities te bereiken, is er daar één van. Daag je brein uit en doe mee!

Programma
We hebben een bijzonder interactief programma samengesteld, in samenwerking met professionals en ondernemers uit de creatieve industrie (REWIN, City of imagineers, BrabantDC en BredaPhoto). Het programma speelt zich af op de locaties van BredaPhoto: een festival van internationale allure, dicht bij huis.

We ontvangen je graag in de voormalige Koepelgevangenis van Breda (14.00 uur). Een prachtlocatie, die op zichzelf al een bezoek waard is. Na een welkom door Bart Straatman, voorzitter van BredaPhoto, gaan we de installatie ‘The Believers’ van de Nederlandse fotograaf Geert van Kesteren ervaren. Het thema ‘Infinity & Beyond’ zal hier in inhoud, vorm en beleving direct herkenbaar en voelbaar zijn.

Deze ervaring vormt de uitnodiging om uit te breken. In verschillende break-out-sessies (14.30-17.00 uur), gaan we met elkaar aan de slag. We beloven dat jouw brein creatief uitgedaagd wordt om na te denken over jouw Infinity & Beyond. We sluiten af met een borrel en hapjes bij Breda Botanique, het voormalig Bredaas Museum (17.00-18.00 uur).

Kosten
Deelname aan dit unieke event kost 75 euro excl. BTW.

BredaPhoto
Onder de titel TO INFINITY AND BEYOND onderzoekt de 8ste editie van BredaPhoto Festival in 2018 wat de impact is van de almaar voortrazende wetenschap. Brengt die louter vooruitgang? Of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen?
The Future is Creative is een gezamenlijk initiatief van REWIN, Brabant DC, City of imagineers en BredaPhoto.

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.