Niemand wacht op je

Deel dit artikel:

Op 14 januari presenteert BrabantDC de bijzondere politieke theatervoorstelling ‘Niemand wacht op je’ van MATZER Theaterproducties. De voorstelling tourde met groot succes langs raadzalen, gemeentehuizen en provinciehuizen door heel Nederland en is nu te zien in ons hart van de arena: ons provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch. De voorstelling inspireert om na te denken over ieders rol in de samenleving en brengt burgers en politici met elkaar in gesprek.

Niemand wacht op je:
Het theaterstuk dat burgers en politici een spiegel voorhoudt.

In Niemand wacht op je kruipt actrice José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt. De voorstelling ‘Niemand wacht op je’ biedt ons allen, burger en politicus, een andere blik op onze verantwoordelijkheid, zet ons aan het denken en zet ook jou misschien wel aan tot andere stappen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon erg leuk om mee te maken! We verwelkomen je graag op 14 januari om 14.30 uur in de Bois-le-Duc zaal van het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

AANMELDEN
De voorstelling is inmiddels volgeboekt. Je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen via deze link. Als er een plaats vrij komt ontvang je hiervan een mail vanuit EventBrite en dien je je aanmelding binnen zes uur te bevestigen. Vergeet vervolgens niet je Eventbrite-ticket mee te nemen naar de voorstelling. Zonder ticket geen toegang! 
Kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Meld je dan tijdig af via info@brabantdc.nl.

DATUM
14 januari 2019

LOCATIE
Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch
Brabantlaan 1
5216 TV ‘S-HERTOGENBOSCH

TIJD
14.00 uur           Ontvangst en inloop met koffie/thee
14.30 uur           Aanvang voorstelling
15.45 uur           Nagesprek
16.25 uur           Einde programma

Bekijk hier de trailer van de voorstelling.

BrabantDC
Be the change, use your creativity!
BrabantDC verbindt creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld. Wij geloven dat creativiteit en verbeeldingskracht hét verschil maken in een wereld die steeds complexer wordt en om andere oplossingen vraagt. ‘Niemand wacht op je’ houdt burgers en politici een spiegel voor en daagt uit anders te kijken naar dit maatschappelijk relevante thema. Theater als brug tussen burger en politiek.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.