Niemand wacht op je

Deel dit artikel:

We leven in een tijd waarin we steeds meer zicht hebben op hoe het er in de wereld aan toegaat. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over brandende kwesties. De een roept nog harder dan de ander en luisteren lijkt moeilijker dan ooit.

Woorden of daden?
Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek?

In Niemand wacht op je kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

Voor wie?
Mensen uit de volle breedte van organisaties zijn welkom: professionals, OR-leden, stafmedewerkers, managers, directie en bestuurders.

‘Het gaat niet om de criticus die aan de zijlijn staat te roepen. Het gaat om degene in de arena, die werkelijk iets doet en fouten durft te maken in een poging iets te bereiken.’ Theodore Roosevelt

 

Niemand wacht op je
Als je zelf de ring niet instapt
Dan zal iemand anders je plek innemen
En sta je zelf aan de zijlijn te roepen wat er beter moet

 

Niemand-wacht-op-je_MATZER-Brabantdc

Tijd?
16.00 –18.00 en daarna netwerkborrel.

Kosten?
Na een succesvolle landelijke tournee met lovende reacties, denken wij een concept te bieden voor organisaties dat-er-echttoe-doet. Daarom vragen we -ter introductie- een ludiek bedrag van € 25,00 voor deze voorstelling, nabespreking en borrel.

Aanmelden?
Het aantal plaatsen is beperkt.
Aanmelden kan via marieke@matzer.org of 06-33041102.

Bekijk hier de digitale uitnodiging voor meer informatie.

 

www.matzer.org

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.