Sociale Veerkrachtdag 2018

Deel dit artikel:

Kom je ook maandag 12 november? Dan vindt in Den Bosch in Congrescentrum 1931 de derde Sociale Veerkrachtdag plaats. Deze keer met speciale aandacht voor Stérk.Brabant, de community die maatschappelijke initiatieven met elkaar en met andere waardevolle partijen in contact brengt.

#vandaagverandert
Initiatiefnemers van maatschappelijke projecten, sociaal ondernemers, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheden maken samen het verschil. Voor hun omgeving én voor een veerkrachtig en sterk Brabant. Hoe doe je dit, waar loop je tegen aan, hoe creëer je echte impact? Vragen als deze staan centraal op 12 november.

In workshops, één op één sessies met deskundigen en door ontmoetingen met diverse maatschappelijke initiatieven vergroot jij je kennis en wij bieden je praktische handreikingen om ervoor te zorgen dat #vandaagverandert voor jouw dagelijkse praktijk. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om met andere gasten je ervaringen te delen.

PROGRAMMA

13.00 uur        Ontvangst en ontmoeten

14.00 uur        Welkom door dagvoorzitter Esther van der Voort en
gedeputeerde Henri Swinkels

14.45 uur        Op pad naar antwoorden; een toelichting op het programma

15.00 uur        Workshops, één op één sessies en initiatieven bezoeken

17.15 uur        Belevenissen bingo en smakelijke ontmoetingen aan tafel

19.00 uur        Einde programma

Je gaat naar huis met antwoorden op jouw vragen, nieuwe contacten waar je na afloop mee verder kunt sparren en veel kennis over de verschillende partijen in de markt en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Ben je er ook bij? Meld je dan nu aan.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.