South by Southwest (SXSW)

Deel dit artikel:

South by Southwest (afgekort tot SXSW) is  hét jaarlijkse festival op het snijvlak van creativiteit en ondernemerschap. Het festival wordt al sinds 1987 jaarlijks in de lente gehouden in Austin (Texas) in de Verenigde Staten. Het festival bestaat uit meerdere delen waaronder interactieve media, film, muziek, comedy en gaming. SXSW is een prachtige springplank om als creatief de Amerikaanse markt te veroveren.

New Dutch Wave is een Nederlands platform dat Nederlandse creativiteit en ondernemerschap viert in het buitenland. Bedacht om te inspireren, verbinden en om new business te genereren. New Dutch Wave zet begin maart voor de derde keer de Nederlandse creatieve industrie in de schijnwerpers op SXSW. Start-ups, scale-ups en ook middelgrote creatieve bedrijven worden uitgenodigd om aan te haken. SXSW is een goed startpunt om de Amerikaanse markt te veroveren.

Als BrabantDC verbinden we creatief en innovatief Brabant aan elkaar en aan de wereld. SXSW is een prachtige springplank om als creatief de Amerikaanse markt te veroveren. Neem voor meer informatie contact op met New Dutch Wave in Amsterdam.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.