Toekomstgids Brabantse gemeenten ‘SAMENLEVING’

Deel dit artikel:

In deze vierde ‘Reis verder’ bijeenkomst in Tilburg leren we hoe we echt lange termijn kunnen gaan denken! Wat betekent het ‘overzichtseffect’ en wat heeft dat met langetermijndenken te maken?! Deze dinsdagavond ga je het zelf ervaren!

Je krijgt een stoomcurus tot ‘stadsastronaut’, gegeven door Marjolijn van Heemstra, Christiaan Fruneaux en Edwin Gardner van de Academie voor Stadsastronauten.

Programma
19:30 – 20:00 uur  Inloop
20:00 – 20:30 uur  Start programma
20:30 – 22:30 uur  Workshop tot ‘stadsastronaut’
22:30 – 23:00 uur  Afsluitende borrel

Stadsastronaut
Tijdens de introductiecursus Stadsastronaut onderzoeken we hoe je de waan van de dag kunt overstijgen door de aarde te bekijken als een ruimtevaarder. Toekomstdenken met je voeten stevig op de stoep, verankerd in het hier en nu, maar met je hoofd tussen de sterren.  Deze cursus aangeboden door de Academie voor Stadsastronauten, een initiatief van Marjolijn van Heemstra en Monnik. Leidraad van de academie is het overzichtseffect dat optreedt bij een groot aantal astronauten die vanuit de ruimte naar de aarde kijken. Veel van hen ervaren een overweldigend gevoel van verbondenheid met en verantwoordelijkheid voor onze aarde.

Klik hier voor meer informatie.

Het overzichtseffect laat je een overweldigend gevoel van verbondenheid met en verantwoordelijkheid voor onze aarde ervaren.
Marjolijn van Heemstra

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE EVENEMENTEN

Laat hier je gegevens achter.