Bussafari Brabantse Betekeniseconomie met de Vlaamse buren

Deel dit artikel:

In april bezocht een groep Vlaamse en Brabantse ondernemers tijdens een bussafari drie bijzondere initiatieven: De Caffeine Dealers, The Colour Kitchen en De Verspillingsfabriek. Bij elke onderneming werd ons een kijkje achter de schermen gegund en werden presentaties gegeven. Bevlogen presentaties, van trotse ondernemers. Over betekenisvol ondernemerschap en de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Er zijn veel nieuwe contacten gelegd, zowel tussen Brabanders onderling als tussen Brabanders en hun Vlaamse collega’s. Door onze Live LinkedIn connectoren die de hele dag actief aan het matchen waren, maar zeker ook door de deelnemers zelf. Ook sfeer proeven? Bekijk hier ons videoverslag.

Brabantse Betekeniseconomie
Er is geen provincie in Nederland die zo serieus met betekeniseconomie bezig is als Brabant. We zijn trots op Brabant en de levendige beweging van ondernemers en organisaties die primair kiezen voor het creëren van maatschappelijk waarde en zo bijdragen aan creatieve en duurzame oplossingen voor een betekenisvol Brabant.

In Vlaanderen staat sociaal ondernemerschap ook hoog op de maatschappelijke agenda. Het netwerk Samen Sociaal Tewerkstellen (SST), de netwerkfederatie van sociale werkplaatsen in Vlaanderen, organiseerde daarom in april voor haar leden een meerdaagse bussafari door Nederland. Op 20 april deden zij Brabant aan en besloot BrabantDC aan te haken. Een groep enthousiaste Brabantse ondernemers greep deze kans om daadwerkelijke verbindingen te leggen tussen Brabantse en Vlaamse partijen die actief zijn op het gebied van de betekeniseconomie.

Hier vind je de presentaties die werden gegeven bij Caffeine Dealers, Colour Kitchen en de De Verspillingsfabriek.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.