Creativity World Forum 2018: Tomorrow is Unstoppable

Deel dit artikel:

BrabantDC organiseert in 2019 het Creativity World Forum in Brabant: ‘Living in Paradox’. Dit jaar was de eer aan FlandersDC. Natuurlijk konden we daar niet ontbreken.

Om ons te laten inspireren, changemakers van over de hele wereld te ontmoeten en van hen te leren. Een delegatie van ruim 30 Brabanders is met ons naar onze Zuiderburen afgereisd om tijdens SuperNova de ‘game changers’ van morgen te ontmoeten. We hebben ons laten onderdompelen in nieuwe visies op de toekomst. Want zoals de Vlamingen zeggen: ‘Tomorrow is Unstoppable’.

Supernova
FlandersDC had er voor gekozen om het CWF in samenwerking met SuperNova te organiseren. De focus lag op technische oplossingen vanuit de hele wereld voor het dagelijks leven van de toekomst. Naast een congresprogramma met topsprekers uit de hele wereld, hebben we inspiratie opgedaan bij zo’n 80 bedrijven op de Tech Fair. Tijdens het CWF2019 in Brabant willen we een breder beeld geven van anders kijken, denken en doen. Want naast technologische oplossingen geloven we in Brabant ook in andere manieren om tot vernieuwing en verbetering te komen.

DC-network
In de Networklounge van DC-network hebben we vooral veel goede contacten kunnen leggen met vertegenwoordigers van de andere DC regio’s. Onder hen is veel enthousiasme om op verschillende manieren samen te werken in aanloop naar en tijdens het CWF2019 in Brabant. Dat belooft veel goeds voor volgend jaar.

Ben je nieuwsgierig naar onze ontmoetingen en inzichten? Bekijk dan de aftermovie van onze Luchtfietser Wout. Of kijk voor meer beelden van SuperNova op www.supernovafest.eu.

En ben jij nieuwgierig hoe we tijdens het CWF2019 de rest van de wereld kennis laten maken met de creativiteit van Brabant? Kom dan 26 oktober naar het Create and Network event ‘Living in Paradox’ van BrabantDC op de Dutch Design Week. Daar nemen we je al even mee naar het CWF2019 in Brabant.

Foto’s: Fille Roelants Photography.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.