Waar ben je naar op zoek?

CWF2019: Koop je early bird ticket nú!

Deel dit artikel:

We zitten inmiddels volop in de voorbereiding voor het Creativity World Forum 2019 in Brabant. De locaties zijn geboekt, de website gevuld en het programma bijna helemaal rond. 21 oktober komt steeds dichterbij… Heb jij al een ticket? Profiteer tot en met 9 september van de Early Bird prijs en koop je ticket nú!

Het CWF2019 vindt plaats van 21 t/m 23 oktober in Brabant, ten tijde van de Dutch Design Week. Naast relevante (internationale) sprekers, workshops, werk- en locatiebezoeken rondom de majeure maatschappelijke opgaven, is er volop ruimte voor het verknopen van netwerken en inhoudelijke verdieping. Hoofdlocatie is Eindhoven; op de tweede conferentiedag vinden er deelprogramma’s plaats in West-Brabant/Breda, Tilburg, Helmond, Eindhoven en Meijerijstad.

We brengen een kwalitatief hoogstaand en sprankelend CWF met een programma dat zowel inhoudelijk als qua organisatie staat als een huis en waarmee Brabant zich regionaal, nationaal en internationaal presenteert als creatief, innovatief en betrokken; als “open-minded, open-handed en open-hearted”. Een programma dat kan rekenen op een ruim voldoende qua waardering en draagvlak. Lees er alles over op www.CWF2019.com.

En schrijf je in voor de (Engelstalige) CWF2019-nieuwsbrief.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.