De Maker Faire komt er aan: het grootste maakfestival van Nederland!

Deel dit artikel:

Het grootste maakfestival van Nederland komt eraan! De Maker Faire vindt plaats op 29 en 30 september 2018 in het Klokgebouw en Ketelhuisplein op Strijp-S, Eindhoven. De Maker Faire is kijken en meedoen, leren en plezier tegelijk. Een mix van spelen met techniek, creativiteit ontdekken en verbaasd staan van inventiviteit.

Op de Maker Faire vind je nieuwe en experimentele projecten en creaties: van doe-het-zelf 3D printen en -drones, en van robots tot virtual reality installaties. Knutselen en gamen, leren solderen of een spaceship simulator besturen, een eigen animatie maken of met fooddesign aan de slag; de Maker Faire is van alle markten thuis. Natuurlijk kun je tussendoor ook terecht bij één van de vele foodtrucks voor een heerlijk hapje of drankje.

De Maker Faire is een gezinsvriendelijk festival waarbij uitvinding, creativiteit en vindingrijkheid centraal staan. Een viering van de Maker movement. Deels wetenschapsfestival, deels beurs, en voor een deel iets helemaal nieuws. Maker Faire is een samenkomst van tech-enthousiastelingen, hobbyisten, onderwijzers, knutselaars, ingenieurs, wetenschapsclubs, designers, kunstenaars, studenten en commerciële exposanten van alle leeftijden. Al deze makers komen naar de Maker Faire om het publiek te laten zien wat ze maken en om te delen wat ze leren. Vol passie en enthousiasme introduceren zij hun projecten aan het publiek.

Je kunt de Maker Faire bezoeken op 29 en 30 september 2018. Tot en met 28 september koop je je tickets met korting online via deze site, daarna gelden de reguliere deurprijzen.

Ben je zelf een Maker?
De Eindhoven Maker Faire roept alle enthousiaste Makers op om mee te doen! Gezocht worden Makers die hun projecten willen tonen op dit internationale podium. Creatievelingen, uitvinders, designers, kunstenaars, hackers, software-ontwikkelaars, game-designers, modeontwerpers, fotografen, professionals, hobbyisten en alles ertussenin worden opgeroepen zich aan te melden. Dus heb jij een voorliefde voor innovatie en vindingrijkheid en wil je jezelf in de kijker spelen bij pers en publiek? Meld je dan aan voor 19 augustus via deze site!

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.