Ga mee naar SuperNova in Antwerpen

Deel dit artikel:

Dit jaar is het Creativity World Forum (CWF) uitgebreid tot een heus festival van de toekomst: SuperNova. SuperNova vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2018 in Antwerpen en wordt georganiseerd door Flanders DC en Scale-Ups.eu. Onder het motto ‘Tomorrow is unstoppable’ toont SuperNova zowel professionals als het grote publiek hoe bedrijven en het dagelijks leven in de toekomst zullen evolueren dankzij de technologieën van de toekomst. Ga je met ons mee?

Programma
Het programma bestaat uit twee delen. De betaalde ‘conference’ op 27 en 28 september wat je kent als de inspirerende CWF conferentie waar je sprekers van wereldklasse treft. Ontdek hier alvast alle aangekondigde sprekers en informatie.

Het tweede deel van SuperNova vindt plaats op 29 en 30 september. Dit festival is gratis te bezoeken en betreft het openbare SuperNova festival wat bestaat uit de ‘Expedition’, de ‘Tech Fair’ en de ‘Investor Pitching’. Zie voor meer informatie de website van FlandersDC.

Brabantse Delegatie: korting op tickets
Evenals vorig jaar in Aarhus, wil BrabantDC ook dit jaar graag met een Brabantse delegatie naar Antwerpen gaan. Brabanders mogen bij dit evenement immers niet ontbreken. Vanwege het programma, omdat BrabantDC volgend jaar de organisatie zelf ter hand neemt maar ook omdat het zó dicht bij huis is dat je de kans om zoveel prachtsessies bij te wonen én (inter)nationale contacten te leggen haast niet kunt laten liggen. Bij voldoende animo organiseren wij een BrabantDC avond.

Wij beseffen ons dat de kosten van de CWF-conferentie op 27 en 28 september niet gering zijn. BrabantDC heeft bij de organisatie kunnen bedingen dat de zogenaamde ‘early bird fee’ die eigenlijk tot 30 juni geldt, ook daarna geldig is voor leden van de BrabantDC-community. Dat betekent een korting van € 100 excl. BTW op de entreeprijs, wat neerkomt op €493,58 inclusief BTW per ticket. Oók als je pas later besluit om mee te gaan.

Dit betekent dat deelname aan alle dagen (27 en 28 september is betaald en 29 en 30 september is het festival vrij te bezoeken) € 493,58 kost wanneer je lid bent van de BrabantDC-community. Dus ga je graag met ons mee naar SuperNova meld je dan aan als community member van BrabantDC. In de bevestigingsmail die je dan ontvangt tref je de link aan waarmee je je ticket met korting bestelt. Ben je al lid van onze community? Vraag ons dan om deze link via info@brabantdc.nl.

Stuur je ons een mail als je je hebt ingeschreven voor SuperNova zodat we weten dat je er bij bent en je kunnen informeren over een mogelijke BrabantDC avond?

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.