Waar ben je naar op zoek?

Junior Reporters gezocht van 11-15 jaar

Deel dit artikel:

Goud van Brabant zoekt jongeren van tussen de 11 en 15 jaar oud om aan de slag te gaan als heuse junior reporter voor het item ‘Het verhaal van je Opa en Oma’. Ouderen en jongeren gaan met elkaar in gesprek over thema’s die toen en nu actueel zijn. Deze gesprekken worden vastgelegd op camera en verwerkt tot een kort filmpje dat online en bij Omroep Brabant wordt uitgezonden.

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als heuse junior reporter voor het item ‘Het verhaal van je Opa en Oma’? Dan kun jij je inschrijven voor het Junior Reporters weekend op 13 en 14 april a.s.! Hier leer je van onze professionals hoe je een goed interview afneemt, hoe je op camera presenteert en krijg je een kijkje achter de schermen. Je wordt in twee dagen klaargestoomd als reporter voor Goud van Brabant.

Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan het maken van een prachtig programma voor dit weekend. Weet alvast dat het weekend zal plaatsvinden op een toffe locatie in Brabant met van 10 uur tot 16 uur interactieve en leerzame activiteiten rondom presenteren, interviewen. Voor lunch wordt gezorgd! En…we kunnen je vast verklappen, wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson zal optreden en na afloop een interview geven wat jij mag afnemen! Verdere info over het programma en de locatie zal na selectie persoonlijk aan de kandidaten worden toegestuurd.

Opnamen
Na dit weekend ga je met onze regisseur, producent en cameraman op pad als Junior Reporter. Je mag een aantal door ons geselecteerde oudere Brabanders interviewen over de verschillen tussen vroeger en nu. De gespreksonderwerpen zijn vooraf bepaald. Tijdens de opnamen wordt je begeleid door een regisseur en producent. Wij leggen de gesprekken vast op camera en verwerken ze tot een kort filmpje dat in ieder geval online wordt uitgezonden. De beste tien filmpjes komen dit najaar in het tv-programma Goud van Brabant.

Aanmelden Junior Reporters Weekend
We hebben plaats voor maximaal twaalf Junior Reporters. Uit de inzendingen selecteren wij de meest geschikte kandidaten. Je kan je inschrijven tot 31 maart door een filmpje (max. 2 minuten) naar ons te sturen waarin je jezelf voorstelt en ons laat weten waarom je graag mee wilt doen. Dit filmpje kun je sturen naar opaenoma@goudvanbrabant.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.