Live LinkedIn

Deel dit artikel:

Live LinkedIn: anders kijken naar samenwerking

BrabantDC kijkt anders, ook op het gebied van samenwerking. Omdat we concrete acties willen bewerkstelligen, hebben we Live LinkedIn ontwikkeld waarmee we ervoor zorgen dat mensen met een specifieke vraag of expertise elkaar ontmoeten en ‘connecten’. Niet omdat ze toevallig naast elkaar staan in de rij voor de koffie maar omdat onze connectoren de bezoekers hebben gesproken en weten wat ze te bieden dan wel te vragen hebben.

Tijdens het Networking Dinner op 27 oktober jl. vond de eerste editie van Live LinkedIn plaats. Op verschillende manieren hebben we deelnemers aan elkaar verbonden en dat is gelukt! Een 10-tal connectoren zorgde ervoor dat een kleine honderd bezoekers met elkaar verbonden werden.

Live LinkedIn speelt in op de behoefte om actief verbonden te worden aan mensen die jou verder kunnen helpen met je onderneming, project of initiatief. En dus gaan we door met Live LinkedIn!

Ook Norbert Heijl boekte die avond succes. Door zijn inspirerende oproep op het podium kwam hij in contact met Combinatie Jeugdzorg, waardoor de pilot voor ‘Verdien je Ticket’ waarschijnlijk uitgebreid wordt naar Eindhoven. Het initiatief Verdien je Ticket wil kansen voor (kwetsbare) jongeren vergroten door hun skills en interesses te matchen met festivals als leeromgeving.

Onze conclusie: Live LinkedIn speelt in op jullie behoefte om actief verbonden te worden aan mensen die jou verder kunnen helpen met je onderneming, project of initiatief. En dus gaan we door met Live LinkedIn! En wel op maandag 11 december tijdens de werksessie Betekenisvol Ondernemen in Boxmeer. Ook zetten we de komende tijd nieuwe samenwerkingen, ontstaan door Live LinkedIn, in the picture. Dus ben jij, tijdens of via één van de BrabantDC bijeenkomsten, een waardevolle samenwerking aangegaan? Dan horen wij dat graag! Mail ons via info@brabantdc.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.