Nagenieten van onze changemakers bij het Kennisfestival

Deel dit artikel:

Wat was het een mooie dag, donderdag 13 september 2018. De eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland. Een congres in de vorm van een festival compleet met muziek, foodtrucks en theatervoorstellingen. Maar met de nadruk op kennisdelen over het thema Innovatief Organiseren. 

Het eerste optreden op het grote BrabantDC-podium beloofde veel goeds. Er was letterlijk geen lege stoel meer te vinden voor de presentatie van Leo Bormans over de maakbaarheid van geluk. Na hem volgde nog veel meer changemakers op ons podium en in de theaterwagen. Allen wisten ze de ruim 1.100 bezoekers op hun eigen manier te raken. En dat alles onder het motto: Be the Change, Use your Creativity.

Op het grote BrabantDC-podium leerde Leo Bormans ons dat we geluk vinden in betekenisvolle relaties. Volgens Brabantkennis moeten we naar ongemiddelde systemen voor ongemiddelde mensen. En ontroerde Josette Dijkhuizen met haar bevlogen verhalen over ondernemerschap bij  ‘unusual suspects’. Astrid Kaag en Kaj Morel overtuigde ons dat iedereen betekenisvol kan ondernemen. De Vlaamse kunstenaar, Lucas de Man sloot de avond af met een voorproefje van zijn nieuwe voorstelling De Man in Azië. Een echte aanrader.

EN ER WAS MEER…!
We hadden ook nog een bijzonder leuk programma in Theaterwagen Club Cele! Je kon hier meedoen aan het Impactspel of The Blockchain Game. Ook was er een VR-experience en nog veel meer. In de TAMTAM kon je ook leren programmeren bij Carina de Vries van Stichting FutureNL met de digi-klooikoffer!

Wil je nog even nagenieten? Kijk dan naar de aftermovie van deze dag gemaakt door onze Luchtfietser:

Wout heeft van al onze sprekers een inspirerend portret gemaakt. Wil je meer horen van deze changemakers? De portretten verschenen online via onze Facebookpagina.

 

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.