Volop inspiratie: Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland

Deel dit artikel:

13 september is het zo ver: de eerste editie van Het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland in Breda. En BrabantDC is partner. Samen met de organisatie hebben we een geweldig programma neergezet met als thema Innovatief Organiseren. Als BrabantDC community member krijg je bovendien korting op je entreebewijs!

BrabantDC podium
Mede in samenwerking met BrabantKennis, hebben we een geweldig programma neergezet voor ons festivalpodium, het grootste van het festival met maar liefst 250 zitplaatsen. Ons motto: Be the Change, use your creativity.

Korting voor onze community leden
Kaarten kosten 195,- (exclusief BTW) en zijn verkrijgbaar via deze site. Leden van de BrabantDC community ontvangen 10% korting op de entreekaart. Nog niet aangemeld bij onze community? Doe dit dan snel en ontvang direct je kortingscode. Ben je al lid van onze community, stuur dan een mail naar info@brabantDC.nl en vraag om je kortingscode.

Programma
Een aantal changemakers heeft reeds toegezegd: Wat denk je van Lucas de Man met een performance over de opkomende creatieve generaties in Oost en West, die streven naar sociale vooruitgang?

Of van Kaj Morel en Astrid Kaag die je laten zien hoe de betekeniseconomie je blik op de wereld verandert? Aan de hand van de 10 uitgangspunten van de betekeniseconomie dagen ze je uit om jouw verbeelding aan het werk te zetten en zo te ontdekken met welke actie jij de meeste positieve impact maakt voor anderen.

Eating designer en creative inspirator, Marije Vogelzang, laat je anders kijken naar de toekomst van ons eten. Ze neemt ons mee op reis naar de toekomst en laat zien hoe je met design culturele en politieke aspecten mee kunt nemen in de ontwikkeling van ons eten.

Geluksambassadeur en inspirator, Leo Bormans, laat je anders kijken naar geluk. Volgens Leo Bormans is geluk voor een deel ‘maakbaar’. We kunnen het leren … Jij wilt toch ook weten hoe?

En ook prof.dr. Josette Dijkhuizen staat op ons podium. Zij neemt ons mee in een verhaal over ondernemerschap bij ‘unusual suspects’. Mannen en vrouwen die ondernemerschap inzetten als een middel voor een nieuwe start in hun leven. Overlevers van huiselijk geweld, oorlogsgeweld en mensenhandel. Het verhaal van mensen die we zeggen niet te kennen, maar die overal ter wereld onze aandacht verdienen.

Op uitnodiging van BrabantKennis brengt toekomstpsycholoog en initiator van de Trendrede Tom Kniesmeijer op prikkelende wijze zijn trendinzichten voor het voetlicht, aan de hand van de meest actuele voorbeelden uit de media. Ritzo ten Cate neemt je mee in zijn fotografisch onderzoek naar hoe gezond onze relatie met onze telefoons is en wat we kunnen doen om onze smartphones waardevol te gebruiken.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je kijken naar een performance over de toekomst van werk, geld en leven in de vorm van een energieke solovoorstelling SAM van Isil Vos onder regie van Lucas De Man. In deze voorstelling volgen we bankmedewerker Sam. Sam werkt al meer dan tien jaar voor de Rabobank, maakt vlot carrière en heeft plezier in het werk, maar stelt zich regelmatig vragen over de zin, de toekomst, de cultuur en de waarden van de bank.

HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL VAN ZUID-NEDERLAND
HET GROOTSTE KENNISFESTIVAL VAN ZUID-NEDERLAND kun je zien als een groot congres in de vorm van een prachtig festival. Het thema is Innovatief Organiseren. Bezoekers kunnen tussen 13 en 22 uur ‘s avonds kiezen uit meer dan 10 podia en 65 lezingen, optredens en workshops vol van de nieuwste inspiratie, inzichten, en praktijkvoorbeelden. En natuurlijk superleuke muziek en van alles te eten en te drinken.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.