Welke creatieve geest is bezig met het verbeteren van welzijn, vitaliteit of zorg?

Deel dit artikel:

De eerste Health Innovation School Zuid West Nederland gaat van start: Van januari tot en met mei 2019 krijgen 50 voorlopers die wonen of werken in Zuid West Nederland de mogelijkheid om te leren hoe je door samen te innoveren verder komt op het gebied van welzijn, vitaliteit of zorg. Je kunt je aanmelden voor deze unieke leerervaring tot 2 december.

De Health Innovation School Zuid-West Nederland wordt georganiseerd door GGD-West Brabant, Care Innovation Center West-Brabant en Alles is Gezondheid. Je wordt uitgedaagd door toonaangevende regionale, nationale en internationale sprekers. Ook ga je met een team aan de slag met actuele regionale vraagstukken rondom gezondheid, die niet vanuit één organisatie zijn op te lossen.

Selectie vindt plaats om te komen tot een divers gezelschap van professionals vanuit welzijn/zorg (zowel patiënten, mantelzorgers als professionals), overheid, onderwijs als bedrijfsleven (zowel startup ondernemers als corporate vernieuwers). Op deze site lees je meer over de selectiecriteria, lees ook de flyer.

Na de HIS heb je meer kennis, competenties en de juiste mindset om innovaties in de regio nog verder te brengen. Daarnaast creëer je een groot netwerk van gelijkgestemden die zich samen met jou hard willen maken voor gezondheid en betere zorg in de toekomst. Ben jij die creatieve geest die bezig is met het verbeteren van welzijn, vitaliteit of zorg? Meld je dan voor 2 december aan via deze link.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.