Zaal vol bij werksessie Betekenisvol Ondernemen

Deel dit artikel:

BrabantDC, provincie Noord-Brabant, Social Enterprise NL en de IGNITE Award (Anton Jurgens Fonds) hebben de handen ineengeslagen om kennis- en ervaringsuitwisseling tussen sociale vernieuwers te stimuleren en het netwerk te laten groeien. Op 30 januari kwamen daarom ruim 175 sociale vernieuwers en creatieve denkers en doeners samen in De Weijer in Boxmeer voor de BrabantDC werksessie Betekenisvol Ondernemen.

“The brands that will thrive in the coming years are the ones that have a purpose beyond profit.’’
(Richard Branson)

Tijdens deze werksessie werd onder veel belangstelling het rapport ‘Betekenisvol Brabant’ gepresenteerd door Social Enterprise NL. Het rapport is een inventarisatie van de Betekeniseconomie in Noord-Brabant en geeft antwoord op vragen als: wat voor ondernemers zijn er actief, waar lopen zij tegenaan en hoe kunnen wij samen deze beweging versterken? Lees hier het hele rapport.

De aansluitende workshops over marketing, opschaling, inkoop, impactmeting, financiering én – natuurlijk – creativiteit waren erop gericht te helpen bij concrete vraagstukken die het sociaal en betekenisvol ondernemerschap met zich meebrengen.

Bekijk het videoportret van Kwetsbare Held Wout van Wengerden, waarin hij Bianca Pouw van Eco-Units volgt en samen met haar de werksessie bezoekt:

Wil je meer weten over wat er tijdens de werksessie gepresenteerd is? Klik hier voor de beschikbare presentaties.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Laat hier je gegevens achter.